Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu6.3g2.6kcal0g0.6g0g0.1g
Raparperi 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5.2g20kcal0g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g49kcal0g11.8g0g0.4g
Valittu annoskoko17g24kcal0g5.9g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0g3g0g0.1g
Arvot/100g100g146kcal0g35.3g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970