Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g23kcal0.2g1g1.8g0.4g
Valittu annoskoko17g12kcal0.1g0.5g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g68kcal0.6g3g5.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260730