Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 11g35kcal2.9g0g2.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.2g7.4kcal0.3g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1.6g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g97kcal7.6g0.2g7.6g0g
Valittu annoskoko17g49kcal3.8g0.1g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g24kcal1.9g0.1g1.9g0g
Arvot/100g100g289kcal22.6g0.6g22.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588