Appelsiini-luumukakku

Pese jaraasta appelsiinista kuorta 3 rkl.
Puserra appelsiineista mehu ja laita luumut siihen likoamaan tunniksi.

Mittaa kuivat aineet kulhoon, myös appelsiininkuoret.

Sekoita hyvin puuhaarukalla.

Valuta luumut siivilässä ja leikkaa viipaleiksi.

Lisää viipaleet jauhoseokseen.

Vatkaa munat toisessa kulhossa ja lisää piimä ja öljy vaahtoon.

Lisää kuiva-aine-luumuseos puuhaarukalla sekoittaen.

Voitele ja jauhota tilava n. 2 1/2 l. vuoka.

Kaada taikina vuokaan . Paista 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia.

Kakku säilyy viileässä hyvin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiini, kuorineen4.9g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Luumu kivetön, kuivattu 2.1g4.3kcal0.1g0.8g0g0.2g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1.7g5.4kcal0.3g1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.7g4kcal0.2g0g0.4g0g
Ruokosokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Piimä AB Acidophilus Valio1.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g90kcal1.6g11.4g3.8g1g
Valittu annoskoko17g45kcal0.8g5.7g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g22kcal0.4g2.9g1g0.3g
Arvot/100g100g268kcal4.8g34.1g11.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392082