Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g6.6g11kcal1.3g0g0.7g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g5.2g8.6kcal0.4g1.6g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.1g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g48kcal4g3.4g2g0.4g
Valittu annoskoko17g24kcal2g1.7g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal1g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.1g6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759