Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g8.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.8g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.1g3.6kcal0g0g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.7g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)1.1g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g34kcal2g1.4g2g0.2g
Valittu annoskoko17g17kcal1g0.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.5g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g101kcal6g4.2g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458