Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)4.6g16kcal0.6g3g0.1g0.1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 4.1g1.8kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Paprika punainen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli, annos 20g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.6g12kcal1g0g0.9g0g
Ketsuppi, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g70kcal4.2g6.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko17g35kcal2.1g3.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal1.1g1.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g210kcal12.5g19g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158