Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa5.9g1kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 2.9g1.3kcal0g0.2g0g0g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Lohisäilyke1.5g1.5kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g18kcal0.6g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko17g9kcal0.3g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g54kcal1.8g4.1g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718