Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 0.8g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g16kcal0.8g2g0g0.6g
Valittu annoskoko17g8kcal0.4g1g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.2g0.5g0g0.2g
Arvot/100g100g46kcal2.4g6g0g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916