Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g1.8g4.1kcal0.2g0.3g0.3g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Lanttu 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valio voi0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g16kcal0.4g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko17g8kcal0.2g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.1g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g48kcal1.2g4.2g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484