Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Paprika punainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Makaroni, tumma 2.1g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%2.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g50kcal2.6g3.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko17g25kcal1.3g1.8g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.7g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g149kcal7.8g10.8g7.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341