Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Linssi-punainen (raaka)1.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g17kcal1g2.6g0g0.4g
Valittu annoskoko17g8kcal0.5g1.3g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3g7.8g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741