Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Viinietikka balsami1.8g0.6kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Silakkafilee 11g15kcal1.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g102kcal3.4g1.6g8.8g0g
Valittu annoskoko17g51kcal1.7g0.8g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g25kcal0.9g0.4g2.2g0g
Arvot/100g100g302kcal10.1g4.8g26.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794