Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3.2g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oivariini, 750.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g1.6g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Tumma soijarouhe, risetti0.9g2.6kcal0.5g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g28kcal2.6g1.6g1g0.4g
Valittu annoskoko17g14kcal1.3g0.8g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.7g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g82kcal7.7g4.8g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096