Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g3.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.2g7.5kcal0.3g0.1g0.7g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)3.1g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Appelsiinimehu, 2 dl0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g118kcal2.2g11.4g7g0g
Valittu annoskoko17g59kcal1.1g5.7g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g29kcal0.6g2.9g1.8g0g
Arvot/100g100g350kcal6.5g33.9g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245576