Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g8.8kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g0.9g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.2g8.8kcal0g2.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g109kcal1.2g14.4g5g0.4g
Valittu annoskoko17g55kcal0.6g7.2g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g27kcal0.3g3.6g1.3g0.1g
Arvot/100g100g324kcal3.6g42.6g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081