Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.9g2.8kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6g22kcal1.7g0.1g1.6g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g86kcal5.6g0.6g6.8g0.8g
Valittu annoskoko17g43kcal2.8g0.3g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g22kcal1.4g0.2g1.7g0.2g
Arvot/100g100g254kcal16.5g1.8g20g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723