Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g3.7g5.3kcal0.8g0g0.2g0g
Rypsiöljy rainbow0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Parsakaali brokkoli 1.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Hillosipuli, Rainbow0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g21kcal2g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko17g11kcal1g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.5g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g62kcal5.9g1.2g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493