Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g2.8g3.7kcal0.6g0g0.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2.9g7.3kcal0.6g0g0.6g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä2.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g27kcal2.6g1g1.6g0.2g
Valittu annoskoko17g13kcal1.3g0.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.7g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g80kcal7.7g3g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049