Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Taloussuklaa, Fazer3.5g18kcal0.1g2g1.1g0.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g1.4g7.9kcal0.1g0.8g0.5g0g
Vispikerma Flora 20%6.2g14kcal0.2g0.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g96kcal2.2g6.2g6.8g0.4g
Valittu annoskoko17g48kcal1.1g3.1g3.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal0.6g1.6g1.7g0.1g
Arvot/100g100g283kcal6.5g18.3g20.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452