Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper2.4g3.8kcal0.3g0.3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 2.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g3.9g8.2kcal0.1g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g34kcal1g3g1.8g0.4g
Valittu annoskoko17g17kcal0.5g1.5g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.3g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g101kcal2.9g8.8g5.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492