Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 4.4g7.3kcal0.7g0g0.5g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g3.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, raaka, annos 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%1.4g1.6kcal0g0g0.1g0g
Voi 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g27kcal1.6g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko17g14kcal0.8g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.4g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g82kcal4.8g4.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264