Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 5.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Päärynä kuorittu 5.2g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.9g1.5kcal0.2g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g12kcal0.6g1.4g0g0.6g
Valittu annoskoko17g6kcal0.3g0.7g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Arvot/100g100g37kcal1.8g4.2g0g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714