Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 6.8g2kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 6.8g4.7kcal1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g31kcal2g1g2g0.2g
Valittu annoskoko17g15kcal1g0.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.5g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g91kcal5.9g3g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228