Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g6.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.7g15kcal1.3g0g1.1g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g2.5g8.8kcal0.5g1.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g2.5g4kcal0g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g61kcal3.8g4.2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko17g30kcal1.9g2.1g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal1g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g178kcal11.2g12.4g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720