Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)2.6g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g29kcal1.4g1g2g0.2g
Valittu annoskoko17g15kcal0.7g0.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.4g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g87kcal4.1g2.9g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308