Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)3.8g6.2kcal0.9g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g5.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 0.9g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%3.8g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper0.7g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g46kcal3.2g4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko17g23kcal1.6g2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.8g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g134kcal9.4g11.7g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961