Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 4g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g2.2g4.5kcal0.3g0g0.3g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g16kcal0.8g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko17g8kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g47kcal2.4g3.6g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257