Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,331g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)16g113kcal0g0g12.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit25g5.3kcal0.8g0.5g0g0.6g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g25g46kcal5.5g0.5g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g715kcal29g29.8g52.4g2.6g
Valittu annoskoko160g357kcal14.5g14.9g26.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna80g179kcal7.3g7.5g13.1g0.7g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245