Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g121g115kcal9.6g16.9g0.8g9.6g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.2kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g466kcal20.6g40g25.2g20g
Valittu annoskoko160g233kcal10.3g20g12.6g10g
Annoskoko puolitettuna80g117kcal5.2g10g6.3g5g
Arvot/100g100g146kcal6.4g12.5g7.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678