Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.8g0.6g1.9g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1g4.1kcal0g1g0g0g
Rypsiöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Mustikka metsä- 50g22kcal0.2g3.2g0.3g1.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.1g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g1085kcal11.6g145g48.6g7g
Valittu annoskoko160g543kcal5.8g72.5g24.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna80g271kcal2.9g36.3g12.2g1.8g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.3g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135746