Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 63g10kcal0.5g1.3g0.1g1.3g
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.3g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.9g5.2kcal0g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g60kcal3.8g4.8g2g4g
Valittu annoskoko160g30kcal1.9g2.4g1g2g
Annoskoko puolitettuna80g15kcal1g1.2g0.5g1g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.5g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743