Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 40g7.2kcal0.2g1g0.2g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g40g156kcal0g39.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Raparperi 40g14kcal0.3g2.2g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g376kcal1.4g89.6g0.6g3.8g
Valittu annoskoko160g188kcal0.7g44.8g0.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna80g94kcal0.4g22.4g0.2g1g
Arvot/100g100g117kcal0.4g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731