Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä47g52kcal3.7g8.4g0.2g3.8g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Purjosipuli 7.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 21g6.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka25g2.5kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Feta, Arla Apetina 3%21g23kcal3.8g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g250kcal17.4g29.2g6.2g10.2g
Valittu annoskoko160g125kcal8.7g14.6g3.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna80g63kcal4.4g7.3g1.6g2.6g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.1g1.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449