Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima7.5g29kcal2.2g0g2.3g0g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.6g0g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Hunaja 0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g31g78kcal3.1g13.4g1.1g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g342kcal26g35.6g9.4g7g
Valittu annoskoko160g171kcal13g17.8g4.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna80g86kcal6.5g8.9g2.4g1.8g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471