RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g31g100kcal0g0.9g11.9g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)11g34kcal1.2g6.7g0.3g1.3g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g46g155kcal6.4g29.6g1.1g2.8g
Raparperi 25g8.4kcal0.2g1.4g0g0.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.6g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.1g11kcal0.1g2.5g0.1g0g
Hermesetas-jauhe1.4g4.1kcal0g0.8g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g753kcal26.2g87g35g10.8g
Valittu annoskoko160g376kcal13.1g43.5g17.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna80g188kcal6.6g21.8g8.8g2.7g
Arvot/100g100g235kcal8.2g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435