Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g22g5.3kcal0.3g0.7g0g0.5g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Palsternakka 5.5g3.5kcal0g0.6g0g0.2g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.2g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)22g24kcal5g0g0.5g0g
Paprika punainen 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g5.5g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g98kcal11.8g6.6g2g2.8g
Valittu annoskoko160g49kcal5.9g3.3g1g1.4g
Annoskoko puolitettuna80g24kcal3g1.7g0.5g0.7g
Arvot/100g100g30kcal3.7g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409