Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g44g48kcal7.9g0.8g1.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g29g7.3kcal0.4g1.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suolapähkinä 0.4g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g44g59kcal2.5g10.6g0.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g305kcal23.6g29.6g9.8g3.8g
Valittu annoskoko160g153kcal11.8g14.8g4.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna80g76kcal5.9g7.4g2.5g1g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612