Pikaiset pikkupitsat frutti di mare

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
150 g Pirkka tonnikalaa öljyssä
160 g Lidlin mozzarellaa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g Rainbow-katkarapuja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Levitä tomaattimurska, tonnikala, katkarapu ja ananas pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g39g113kcal2.8g19.7g2.8g1.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)16g27kcal4.1g0.1g1.1g0g
Mozzarella Lovilio Lidl18g58kcal4.5g0.3g4.4g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)43g17kcal0.7g3.5g0g0.6g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper25g14kcal0.1g3.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Katkarapu, rainbow11g11kcal2.5g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g1.6g5.7kcal0.2g1.1g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g498kcal30.2g57.6g16.8g4g
Valittu annoskoko160g249kcal15.1g28.8g8.4g2g
Annoskoko puolitettuna80g125kcal7.6g14.4g4.2g1g
Arvot/100g100g156kcal9.4g18g5.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436181