Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio14g20kcal0.4g0.9g1.7g0g
Pizzamix juusto14g47kcal2.8g1g3.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Atria broilerin filesuikale maustamaton28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl24g85kcal2.6g16g1g1.4g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.5g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g414kcal25.4g38.8g17.2g3.4g
Valittu annoskoko160g207kcal12.7g19.4g8.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna80g104kcal6.4g9.7g4.3g0.9g
Arvot/100g100g129kcal7.9g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719