Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g87g21kcal1g3g0.2g1.8g
Kurkku, tuore26g2.6kcal0.2g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen4.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g8.7g1.7kcal0g0.6g0g0g
Siirappi, tumma0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g261kcal2.6g25g16.2g4.4g
Valittu annoskoko160g131kcal1.3g12.5g8.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna80g65kcal0.7g6.3g4.1g1.1g
Arvot/100g100g82kcal0.8g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94633