Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen23g8.2kcal0g1.9g0g0.4g
Kalaliemikuutio 1g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapu 26g18kcal3.8g0g0.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%26g22kcal0.3g1.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g116kcal9.2g9.4g4.4g1.4g
Valittu annoskoko160g58kcal4.6g4.7g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna80g29kcal2.3g2.4g1.1g0.4g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.9g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181