Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g51g61kcal9.1g0.9g2.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.4g25kcal0g0g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 34g9kcal1.1g1g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g23g77kcal5.6g0g5.9g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g2.8g10kcal0.5g0g0.9g0g
Lohkoperunat, Rainbow45g59kcal0.9g9.9g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g493kcal34.8g26.8g27.2g0.2g
Valittu annoskoko160g247kcal17.4g13.4g13.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna80g123kcal8.7g6.7g6.8g0.1g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054