Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto8g22kcal1.5g0g1.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Bataatti, kuorittu 32g26kcal0.5g5.4g0g1g
Juuriselleri 12g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g136kcal4.8g13.4g6g3.2g
Valittu annoskoko160g68kcal2.4g6.7g3g1.6g
Annoskoko puolitettuna80g34kcal1.2g3.4g1.5g0.8g
Arvot/100g100g43kcal1.5g4.2g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65279