Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 18g13kcal0.9g1.7g0.1g0.6g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 29g64kcal5.3g0g4.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g154kcal12.4g3.8g9.8g1.4g
Valittu annoskoko160g77kcal6.2g1.9g4.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna80g39kcal3.1g1g2.5g0.4g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401