Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 30g10kcal1.4g0.6g0.1g0.7g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Palvikinkku HK 3%11g11kcal2g0.1g0.3g0g
Sipuli, paistettu 7.5g7.6kcal0.1g0.4g0.6g0.1g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Herkkusieni 15g2.4kcal0.3g0g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)7.5g15kcal0.1g3.5g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä30g33kcal2.3g5.4g0.2g2.4g
Papu valkoinen, keitetty 30g32kcal2.5g4.2g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g474kcal17.8g30g30g11.6g
Valittu annoskoko161g237kcal8.9g15g15g5.8g
Annoskoko puolitettuna80g119kcal4.5g7.5g7.5g2.9g
Arvot/100g100g148kcal5.5g9.3g9.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613