Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g19g112kcal3.9g1.2g10.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)50g130kcal13g0.7g8.5g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli19g13kcal1.8g0.7g0.4g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g13g14kcal2.2g0.2g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g19g40kcal4.7g0.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g707kcal58.2g9.2g46.8g0.2g
Valittu annoskoko161g353kcal29.1g4.6g23.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna80g177kcal14.6g2.3g11.7g0.1g
Arvot/100g100g220kcal18.1g2.9g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104