Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)67g74kcal14.5g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 4g28kcal0g0g3.2g0g
Sipulikuutiot rainbow17g1.7kcal0.3g0.3g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g1.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)33g13kcal0.4g2.4g0.2g0.5g
Punaviini 25g18kcal0.1g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g294kcal31.6g9.4g10.6g1.8g
Valittu annoskoko161g147kcal15.8g4.7g5.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna80g74kcal7.9g2.4g2.7g0.5g
Arvot/100g100g92kcal9.8g2.9g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351