Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu60g25kcal0.1g5.7g0.1g1.1g
Raparperi 40g14kcal0.3g2.2g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g50g196kcal0g49.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g468kcal0.8g114.2g0.2g3.4g
Valittu annoskoko161g234kcal0.4g57.1g0.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna80g117kcal0.2g28.6g0.1g0.9g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.6g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970