Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 7.3g5kcal0.4g0.7g0g0.2g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 15g5.1kcal0.7g0.3g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Pestokastike, yrttikastike 5.5g27kcal0.4g0.1g2.7g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)33g43kcal5.9g0.7g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g208kcal15.6g9.6g11.6g2.2g
Valittu annoskoko161g104kcal7.8g4.8g5.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna80g52kcal3.9g2.4g2.9g0.6g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794